Продължете към съдържанието
ПРОЕКТ

КОМПЛЕКС TOWERS

Комплекс Тоуърс се състои от 2 сгради по 18 етажа,всяка от тях с по 176 апартамента и просторен подземне паркинг със 150 подземни и 250 надземни парко места и гаражи.Разположен на терен от 10 декара комплексът ще разполага с парк за отдих и разходка, хранителен магазин и просторни търговски площи за вашият бизнес.

Сградите са с уникална архитектура за град Варна, а тяхната височина от над 50 метра ги прави най-високите жилищни сгради в града. За удобство на нашите клиенти всяка сграда ще разполага с 6 просторни асаньора. 

При нас ще намерите избор от просторни четиристайни, комфортно проектирани, тристайни и двустайни апартаменти.Висококачествените и енергоспестяващи материали, ще осигурят, както комфорта така и максимално намаляване на месечните разходи по сметки за ток и отопление.

Между двете кули ще бъде построен и двуетажен търговски център, който също се продава. 

Комплекс Тоуърс се намира в предпочитаният за живеене от много варненци квартал Младост. Района предлага множество удобства, като хипермаркет, търговски центрове, училища, детски градини, поликлиника и развита транспортна инфраструктура.

18
ЕТАЖА
176
АПАРТАМЕНТА
17243
м2 ПЛОЩ

Локация

УПИ XIII-286, кв.14 по плана на ЖК „Младост“ – I-ви микрорайон, гр. Варна